UKELELE-LESSEN VOOR LEERKRACHTEN

Wegens het grote succes van afgelopen jaar organiseert het ICO opnieuw een serie van 4 ukelele-lessen voor leerkrachten uit Noord-Drenthe. Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht.

voor leerkrachten in Noord-Drenthe

 

Ook dit keer zal Rob van de Berg de cursus van 4 lessen verzorgen. De lessen van ieder een uur zullen in de maand maart plaatsvinden in Podium Zuidhaege te Assen. Alle deelnemers kunnen na de cursus het geleerde meteen in praktijk brengen tijdens de kindermuziekweek! (24 maart t/m 2 april 2023)

Er worden 2 cursussen aangeboden, één voor beginners en één voor gevorderden. Kosten voor de hele cursus bedraagt € 45,00.

Ukelele-lessen voor leerkrachten in Noord-Drenthe

  • donderdag 9, 16, 23 en 30 maart 2023
  • beginners 15:15-16:15 uur
  • gevorderden 16:30-17:30 uur
  • locatie: Assen, Podium Zuidhaege
  • Kosten: € 45,00

Docent Rob van den Berg heeft een aantal Ukelele’s in bezit die kunnen worden gehuurd tijdens de cursus (€ 10,00), maar aangeraden wordt om zelf een Ukelele aan te schaffen. Op het aanmeldformulier kun je aanvinken of je een Ukelele wilt huren. Over de mogelijkheden ontvang je later meer informatie.

Zelf een Ukelele aanschaffen?

Docent Rob van den Berg geeft les met een zogenaamde concert-ukelele van het merk Korala, de PUC-20. Dit is een middelgrote, zeer goed klinkende, kunststof ukelele die makkelijk te hanteren is voor jong en oud en een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding heeft. Hieronder tref je de link naar de Bax-shop voor deze Ukelele:

Link naar de Bax-shop voor de Korala, de PUC-20

Ook het merk Flight biedt goed klinkende en fijn te bespelen ukeleles voor een redelijke prijs. Zo is er bijv. een ukelele met een brede topkam voor muzikanten met brede vingers

Link naar de Bax-shop voor de Ukelele merk Flight.

 

klik hier voor de informatiefolder

Wil je meer info, mail naar: Janine Elsinga j.elsinga@methetico.nl