Leergang ‘Ruimte om te groeien’

Kinderen hebben ruimte nodig. Ruimte om te bewegen. Om elkaar te ontmoeten. Om te spelen. Zich terug te trekken. Samen met Natasja de Kroon ga je tijdens deze leergang met jouw ruimtes aan de slag. Tijdens twee teamtrainingen en een coaching sessie leer je met een praktische, nieuwe blik kijken naar wat je in huis hebt en hoe je daar een creatieve, inspirerende draai aan kunt geven.

 

Inspirerende ruimte

Hoe ziet een veilige en inspirerende binnen- en buitenruime eruit? Waar moet je aan denken? Hoe richt je een ruimte of een plein zo in dat het uitdaagt om te ontdekken, te spelen en dus te ontwikkelen? En kost dat niet heel veel geld? Tijdens de leergang neemt Natasja het hele team mee en ga je met deze vragen aan de slag.

Natasja de Kroon
Natasja is afgestudeerd als orthopedagoog en al ruim twintig jaar actief in de kinderopvang en het onderwijs. Ze is verbonden als docent aan NHL/Stenden en het lectoraat Early childhood.

Kosten en doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor teams uit het onderwijs of de kinderopvang. Per team bedragen de kosten €488,50.

Meer informatie of aanmelden
Neem voor meer informatie of om je team aan te melden, contact op met Jildou Fabriek, coördinator Drents Netwerk Jonge Kind: j.fabriek@methetico.nl.