Inspiratiebijeenkomst dansen met het jonge kind 11 april

Werk je met kinderen van 2 t/m 8 jaar en wil je meer doen met dans en bewegen op muziek op de opvang of in de klas? Maar voel je soms een drempel om ermee aan de slag te gaan?

Jonge kinderen bewegen graag en veel. Ze hebben een natuurlijke bewegingsdrang en belevingswereld waarin ze allerlei nieuwe ontdekkingen doen. Daarom is het een feest om al zo jong mogelijk met ze te bewegen op muziek!

Inspiratiebijeenkomst

In deze inspiratiebijeenkomst geeft dansdocent Marjanne Oost op een laagdrempelige manier inspiratie om te beginnen met dans met het jonge kind. Hoe meer te doen met dans en het jonge kind? Door in beweging te komen!
Marjanne neemt je in deze bijeenkomst mee in de mogelijkheden en rijkdom van dans, het gebruik van muziek en bewegen, mét en vóór het jonge kind. Ook krijg je praktische handvaten waarmee je direct aan de slag kunt. Hoe kun je bijvoorbeeld een prentenboek gebruiken, om al spelend verhaal te brengen in het bewegen op muziek?

In het kort 

Inspiratiebijeenkomst Dans en het jonge kind

  • Door Marjanne Oost

Datum: dinsdag 11 april   19:00-21:15 uur :  Assen, Garage TDI (Industrieweg 8)

Kosten: € 17,50 per persoon

 

meld je hier aan

Voor meer informatie of vragen neem contact op met Yvonne Blaauw, coördinator Drents netwerk jonge kind: y.blaauw@methetico.nl