CultuureducatiePrimair onderwijsVoortgezet onderwijs

Uitleen film-maak-set

Ben je leraar of (workshop)docent en wil je in het primair of het voortgezet onderwijs aan de slag met filmeducatie? Dan is er goed nieuws! Filmhub Noord stelt drie complete iPadsets beschikbaar die je gratis en voor niks kunt lenen! In elke noordelijke provincie staat één set: bij het Forum in Groningen, bij Keunstwurk in Leeuwarden én dus ook bij het ICO in Assen.

Inhoud van de set

De film-maak-set bestaat uit een koffer met 15 iPads met daarop de beste app’s om samen met je leerlingen een adembenemende animatie, hartverscheurend drama of indringende documentaire te maken.

Waarvoor mag je de set gebruiken?
De iPadsets zijn bedoeld voor filmeducatie in het primair en het voortgezet onderwijs. Dat is immers waar Filmhub Noord voor in het leven is geroepen. Werk je in of met het mbo, hbo, de universiteit of met kinderen en jongeren in de vrije tijd? Dan kunnen we de set helaas niet aan je uitlenen. Om onduidelijkheid achteraf te voorkomen vragen we je om een overeenkomst te ondertekenen waarin alle afspraken op een rijtje staan. Bijvoorbeeld dat je zorgvuldig met de set omgaat en het compleet, onbeschadigd, schoon en leeg weer inlevert. Deze ontvang je nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld.

Film-maak-set aanvragen
Vraag de iPadset makkelijk aan via dit online aanmeldformulier.