Nieuwe DAF-locatie Appingdam

Na de zomervakantie opent de Digital Art Factory (DAF) -een broedplaats voor jongeren die creatief aan de slag willen met techniek- officieel haar deur in Appingedam.

Voor en door jongeren

DAF is een plek waar jongeren samen komen om te experimenteren, te onderzoeken en te maken. De DAF-coach is er om jongeren op weg te helpen. In Appingedam is dit Dennis Molema: “Het is een plek voor én door jongeren. Ze bepalen mee welke machines er komen en welke projecten ze aangaan. Tijdens deze Sneak Peek hopen we enthousiaste jongeren te vinden die deze werkplaats willen helpen opbouwen. Dus kom vooral langs!”

Locatie
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van de uiteindelijke DAF locatie op het terrein van de Eemsdelta Campus. Tot die tijd is DAF gehuisvest in de techniekvleugel van het Noorderpoort College aan de Opwierderweg 2, 9902 RC Appingedam. Vanaf de parkeerplaats aan de Farmsumerweg kom je via het hek aan de achterkant bij de ingang van DAF Appingedam.

Meer informatie of aanmelden
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met DAF-coach Dennis Molema: 06-55880041of dafappingedam@gmail.com. Of neem eens een kijkje op www.digitalartfactory.nl.