Onze diensten

Het ICO is een professionele advies-, netwerk- en projectorganisatie. We adviseren en organiseren. Samen met ons netwerk.

  • Creatief meedenken op het gebied van kunst & cultuur. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn. We volgen de ontwikkelingen in de samenleving en in de cultuur- en onderwijssector op de voet en kennen de nodige ambtelijke en bestuurlijke routes. We brengen de juiste kennis op de juiste plek, inspireren en zetten systemen in beweging. Zo werken we samen met onze opdrachtgevers aan concrete resultaten.

    Inspiratie
  • Het ICO werkt vanuit de inhoud en betekenis van de verschillende kunstdisciplines. Altijd. In alles wat we doen staan we voor kwaliteit. Samenwerken is daarbij van cruciaal belang. Naast kennis van zaken en een flinke dosis ervaring, brengt het ICO een groot netwerk mee aan cultuurpartners, overheden, maatschappelijke organisaties, kunstprofessionals en ondernemers.

    Inspiratie
  • Het ICO pioniert in het culturele werkveld en gelooft daarbij in de kracht van verbinding, samenwerking en innovatie. Vanuit deze overtuiging verbinden we de juiste partijen met elkaar en brengen we vernieuwing door kennis te verzamelen en te delen in pilots en projecten.

    Inspiratie