Online doe- en kennisatelier ‘Ruimte om te groeien’

Kinderen hebben ruimte nodig. Ruimte om te bewegen. Om elkaar te ontmoeten. Om te spelen. Zich terug te trekken. Ruimte die prikkelt, verwondert en uitdaagt. Ruimte waarin je je veilig voelt. Veilig en uitgedaagd.

Inspirerende ruimte

Hoe ziet een veilige en inspirerende binnen- en buitenruime eruit? Waar moet je aan denken? Tijdens deze inspiratie avond neemt Natasja de Kroon je mee in hoe je vanuit die gedachte een inspirerende binnen- en buitenruimte inricht. Hoe richt je een ruimte of een plein zo in dat het uitdaagt om te ontdekken, te spelen en dus te ontwikkelen? En kost dat niet heel veel geld? Kom deze avond inspiratie opdoen over hoe jij dat de volgende dag binnen je eigen praktijk kunt doen.

Natasja de Kroon
Natasja is afgestudeerd als orthopedagoog en al ruim twintig jaar actief in de kinderopvang en het onderwijs. Ze is verbonden als docent aan NHL/Stenden en het lectoraat Early childhood.

Kosten en aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor pedagogisch medewerkers voorscholen, kinderopvang, leerkrachten van groep 1 en 2, ICC’ers, docenten Pabo en ROC, afdeling Zorg en Welzijn. De kosten bedragen €17,50 per persoon. Lijkt het je interessant om deze inspiratiebijeenkomst bij te wonen? Aanmelden kan via de onderstaande knop:

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Jildou Fabriek, coördinator Drents Netwerk Jonge Kind: j.fabriek@methetico.nl.